NEWJSAG - Békésszentandras

 

   
   

   

   

Pályázatok  
TIOP-3.4.2-08/1-2008-0117

DAOP-4.1.3/C-2f-2010-0001

   

Hőtérkép

Felhőkép

 

    

   
Shadow
Slider
   

Új motorcsónak tároló a Körös-parton

Június 21-én ünnepélyesen felavattuk az MKKSZ támogatással elkészült új motorcsónak tároló épületét a Sinka József Vízitelepen. Az ünnepélyes átadáson megjelent Schmidt Gábor az MKKSZ elnöke, aki Sinka Imre polgármester úrral együtt átadta használatba a felépült modern épületet. A 15 milliós beruházás keretében megújult a móló vázszerkezete, burkolata, a versenybírói móló fölé tetőszerkezet került, új térburkolatok kerültek kialakításra, a régiek felújításra kerültek, öntözőrendszer került kialakításra, valamint az egész telep elektronikus kameravédelemmel és beléptető rendszerrel lett ellátva.

Hosszas előkészületek után, tervezés, engedélyek beszerzése, kivitelező kiválasztása, költségterv elkészítése, szerződések megkötése után október legvégén tudtuk elkezdeni a munkát, amikor a vizet leengedték. A hosszú téli fagyok nem kedveztek az építéshez, de a kivitelezők összehangolt munkájának köszönhetően időben, kiváló minőségben elkészült az épület.

Köszönettel tartozunk az Önkormányzatnak, aki elvállalta a munkagödör kiásását, földmunkák elvégzését, tereprendezésben való közreműködést. Szintén köszönettel tartozunk a Körös Aqua Kft-nek, személy szerint Fabó Istvánnak, aki ingyen biztosította számunkra a nem kevés beton mennyiségét. Mojzsis Zoltán vállalkozó az alvállalkozóval együtt kiváló minőségben készítette el az épületet. Természetesen klubunk tagjai is aktívan közreműködtek a kivitelezésben, a füvesítésben, tereprendezésben, és egyéb munkálatokban.

Végezetül szeretnénk megköszönni az MKKSZ-nak a támogatást, mert segítségük nélkül nem tudtuk volna megvalósítani ezt a beruházást. Az ősz folyamán még tovább szeretnénk csinosítani a telepünket, fákat, bokrokat, sövényt telepíteni.

Fabó István

      

  

   

   

Hasznos Hírek  

   

   

Látogatóink  

Oldalainkat 52 vendég és 0 tag böngészi

   
© 2009 - 5561 Békésszentandrás, Hősök tere 1. Telefon: (66) 218-344; Fax: (66) 218-344 /26-os mellék - Email: polghiv@bekesszentandras.hu